Termeni si conditii

Categories / Products


Termeni si conditii

 

Bine ați venit pe site-ul www.aramal.ro, denumit în cele ce urmează ”Site” sau ”aramal.ro”.

Acest site este proprietatea societății RGM PICKME MARKET SRL, denumită în cele ce urmează ”Rgm Pickme Market SRL", cu sediul în Timisoara, B-DUL Liviu Rebreanu,nr 136/A Timisoara,Timis înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J35/2698/2019, CUI: 41322534, având un capital social de 200 Lei și titulară a contului în Lei: RO90BTRLRONCRT0503739601, deschis la Banca Transilvania,Timisoara.

Pentru utilizarea site-ului în cele mai bune condiții, vă recomandăm citirea cu atenție a termenilor și condițiilor de utilizare pe care le vom prezenta în continuare.
Folosirea site-ului, inclusiv vizitarea și vizualizarea sa, implică acceptarea tacită, fără obiecțiuni a tuturor termenilor și condițiilor de utilizare, care au valoarea unui contract valabil încheiat, motiv pentru care, în situația în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții vă rugăm să încetați accesarea sau utilizarea site-ului în orice fel.
Rgm Pickme Market SRL își rezervă dreptul de a modifica conținutul acestor "Termeni și Condiții", precum și conținutul site-ului, putând șterge sau adăuga informații în orice moment sau suspenda orice activitate pe Site, fără vreo notificare prealabilă.
Vă recomandăm să accesați pagina ”Termeni și Condiții” la fiecare utilizare a site-ului, aici putând fi găsită cea mai recentă versiune a acestora.

1. Drepturile de autor (Copyright)

Întregul conținut al Site-ului (textele, imaginile, logo-urile, simbolurile, scripturile, programele, elementele de grafică web, e-mailurile, conținutul newsletter-urilor etc.) sunt proprietatea Rgm Pickme Market SRL și/sau a furnizorilor/partenerilor săi și sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecția dreptului de autor și a dreturilor conexe și de legile privind propietatea intelectuală și industrială, fiind interzisă reproducerea, distribuirea sau utilizarea lor în orice fel, fără acordul prealabil scris al proprietarului.
Textele, imaginile, logo-urile etc. care aparțin furnizorilor/partenerilor noștri sunt reproduse pe site-ul www.aramal.ro cu acordul acestora.
În situația în care apreciați că unul dintre materialele postate pe Site reprezintă o încălcare a Legii privind drepturile de autor și drepturile conexe, vă rugăm să ne înștiințați despre acest lucru prin trimiterea unui e-mail la adresa info@aramal.ro.

2. Prețurile produselor

Prețurile produselor din magazinul aramal.ro sunt în Lei și includ TVA (19%).
Costurile de transport atunci când sunt aplicabile*, nu sunt incluse în prețurile produselor și se vor achita separat.
Societatea își rezervă dreptul de a modifica prețurile afișate, fără nicio notificare prealabilă sau preaviz.
Pentru comenzile mai mari de 200 Lei, livrarea este GRATUITĂ oriunde în țara, in aria de acoperire a curierului.

Pentru comenzile in afara Romaniei va rugam sa ne contactati la numarul de telefon afisat pe aramal.ro sau la adresa de email info@aramal.ro.


3. Modalități de plată

Vă punem la dispoziție urmatoarele modalități de plată a produselor comandate, în funcție de preferințe:

3.1 În numerar, la livrare (ramburs)
Veți achita prețul total al comenzii, înclusiv costurile de transport (atunci când sunt aplicabile) agentului de curierat rapid, la livrarea produselor.

3.2 Online, cu cardul bancar (Visa, MasterCard)
Pentru efectuarea plăților online, cu cardul bancar, veți fi redirecționat căte site-ul securizat al procesatorului de plăți online, Societatea Netopia, unde vi se va solicita să completați un formular și să urmați instrucțiunile oferite în vederea efectuării plății în sistem securizat.
Societatea Rgm Pickme Market SRL nu solicită și nu stochează informații cu privire la cardurile dumneavoastră, datele acestora fiind procesate în sistem securizat, exclusiv de către procesatorul MobilPay(Netopia), pe serverele acestuia.
Sunt acceptate la plată carduri bancare emise sub sigla MasterCard și Visa.

Pentru mai multe detalii despre platile online, va rugam sa consultati pagina procesatorului www.mobilpay.ro

3.3 Transfer bancar (OP, internet banking)
După finalizarea comenzii veți primi pe e-mail o factură proformă conținând toate datele necesare efectuării plății. După ce plata a fost efectuată, vă rugăm să ne trimiteți la adresa de e-mail: info@aramal.ro, o copie după ordinul de plată, în vederea confirmării acesteia.
Comanda va fi transmisă spre livrare numai după primirea confirmării plății.
La livrare, produsele vor fi însoțite de factură, în conformitate cu legislația română în vigoare.4. Livrarea comenzilor

Modalități

Livrarea produselor comandate se face prin curier rapid .

În anumite situatii speciale livrarea produselor se poate face prin intermediul Poștei Române (pentru zonele aflate in afara ariei de acoperire a curierului).

Magazinul nostru acceptă orice client din Uniunea Europeană si livrarea se face pe tot terioriul Uniunii Europene dupa o confirmare a pretului de transport.

Costuri

Pentru comenzile mai mari de 200 de Lei livrarea este GRATUITĂ.
Pentru comenzile cu o valoare mai mică sau egală de 200 de Lei costul livrării este de 15-25 Lei (TVA 19% inclus - in aria de acoperire a curierului).

Pentru zonele aflate in afara ariei de acoperire a curierului, coletele pot fi trimise prin Posta Romana.


Termene

Livrarea se va realiza într-un termen de 24-72 de ore de la confirmarea comenzii (prin e-mail sau telefon) de Luni până Vineri, între orele 9 și 17, la adresa indicată în formularul de comandă.
Comenzile lansate până la ora 15 vor fi procesate pentru livrare în aceeași zi, iar cele plasate după această oră, în următoarea zi lucrătoare.
Comenzile lansate Sâmbăta și Duminica vor fi procesate și trimise spre livrare în ziua de Luni.
În perioada sărbătorilor legale sau în perioadele de reduceri (Black Friday, reduceri de vară etc.) termenele de livrare pot fi diferite, motiv pentru care vă vom comunica din timp, pe site sau facebook termenele de livrare aplicabile.

Livrarea produselor oferite spre vanzare de catre parteneri se supune termenelor indicate mai sus.


Societatea își rezervă dreptul de a nu onora anumite comenzi, dacă produsele comandate nu se mai regăsesc în oferta producătorilor și/sau importatorilor/partenerilor, precum și de a întârzia sau de a anula livrarea produselor comandate de Client în situația în care acestea nu pot fi onorate din motive independente de voința Societății, cum ar fi, fără a se limita la cazurile de forță majoră: incendii, inundații, epidemii, greve, războaie etc.
De asemenea, în situația în care prețul unui produs sau anumite caracteristici ale acestuia au fost introduse în mod greșit în baza noastră de date sau au fost afișate greșit, iar livrarea produsului nu a fost finalizată, Societatea își rezervă dreptul de a anula livrarea respectivă și de a notifica imediat Clientul despre eroarea apărută, returnând suma plătită de acesta, dacă plata a fost făcută în avans.
În cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare a unui produs, Societatea răspunde numai în limita valorii sumei încasate de la Client pentru produsul respectiv.

În cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare a unui produs, Societatea nu răspunde de produsele care sunt vandute de partenerii aramal.ro, atat persoane fizice cat si persoane juridice.

Daca un partener primeste 3 reclamatii consecutive de la 3 clienti diferiti in decurs de 10 de zile lucratoare pe adresa info@aramal.ro sau rgm.market@gmail.com , datorate livrarilor produselor care nu sunt conform cu realitatea,contractul intre partener si aramal.ro se incheie.
Vă rugăm să ne semnalați prin e-mail sau telefonic, orice problemă legată de livrarea produselor, urmând să facem tot posibilul pentru soluționarea acesteia în cel mai scurt timp cu putință.

5. Returnarea produselor / retragerea din contract

În conformitate cu dispozițiile legale în vigoare, aveți dreptul de a vă retrage din contractul de vânzare, returnând produsele cumpărate, într-un termen de maximum 14 zile calendaristice de la data la care ați intrat în posesia fizică a acestora (personal sau prin intermediul altei persoane indicate de către dvs., alta decât transportatorul), fără invocarea vreunui motiv și fără penalități.

Conform dispozițiilor legale în vigoare, din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă, produsele cosmetice, produsele pentru îngrijirea personală, intimă, dentară și parfumurile,suplimentele alimentare nu pot fi returnate în termenul prevăzut de lege dacă au fost desigilate și testate.

Anterior returnării produselor și în vederea acesteia, vă rugăm să ne notificați această intenție, fie prin trimiterea unei cereri neechivoce în acest sens, pe e-mail la următoarea adresă: info@aramal.ro sau rgm.market@gmail.com, fie prin completarea și trimiterea formularului standard de retragere, la aceeași adresă de e-mail menționată mai sus. Formularul de retragere este un model si este obligatoriu.

În cazul retragerii din contract, Societatea va returna contravaloarea produsului pentru care cumpărătorul s-a retras din contract, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de alegerea de către cumpărător a altei modalități de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de către Societate, fără întârzieri nejustificate, în cel mult 14 de zile calendaristice de la data primirii de către Societate a anunțului de retragere din contract (a intenției de returnare a produsului).

Rambursarea contravalorii produselor se va efectua folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care cumpărătorul și-a exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare, caz în care nu se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut și expedierea. La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata dacă îndeplinește condițiile mai sus menționate, în caz contrar acesta va fi refuzat. Astfel, vor fi refuzate coletele care conțin produse în altă stare decât cea în care au fost livrate (desigilate, încercate, folosite, etc.), cele a căror returnare nu a fost notificată în prealabil, precum și cele care conțin produse deteriorate în timpul transportului ca urmare a ambalării necorespunzătoare.

Pentru a folosi Formularul de retragere vă rugăm sa il locititati pe email la adresa:info@aramal.ro sau rgm.market@gmail.com

6. Modalități de comandă

Vă punem la dispoziție două modalități de lansare a unei comenzii pe site-ul aramal.ro:

Online sau

 

Telefonic, sunându-ne la numărul: 0770656380

 

7. Contul de client/Vanzator/Partener

Cum imi pot face cont de client?
7.1.Intrand in sectiunea "Creaza/Intra in Cont" din site si alegand "Nu ai cont?Creeaza cont nou" veti fi redirectionat catre o pagina unde veti avea posibilitatea sa va autentificati sau sa va creati un cont nou de utilizator, prin completarea datelor solicitate si apasarea butonului de "TRIMITE."
Dupa completarea datelor si apasarea butonului de "TRIMITE" vi se va crea un cont de utilizator la care veti avea acces imediat, putand modifica sau completa datele acestuia.
Dupa autentificare, in momentul in care veti crea o comanda online, daca datele de profil au fost completate in prealabil, acestea vor fi preluate automat in formularul de comanda, nefiind necesar sa le mai completati, doar daca doriti să modificati anumite elemente.

Cum pot vinde pe aramal.ro?

7.2 Dupa ce ati creat un Cont de Client persoana fizica sau persoana juridica ,alegeti optiunea “Vinde pe Aramal”.Atat persoanele fizice cat si persoanele juridice isi pot posta anunturi de vanzare a unuia sau a mai multor produse,prin completarea campurilor din meniu si apasarea butonului “Add Product”.Pentru persoanele juridice vor fi create conturi de administrare a magazinului/interfetei propriu/proprie online pe aramal.ro.

Toate anunturile postate pe aramal.ro vor fi verificate in prealabil.Pozele trebuie sa fie pe fundal alb si sa respecte anumite caracteristice legate de marime.Exceptiile vor fi discutate prin trimiterea unui email la adresa info@aramal.ro.

Toti partenerii nostri, persoane fizice sau persoane juridice numite vanzatori pe aramal.ro sunt direct raspunzatoare pentru calitatea produselor vandute, care trebuie sa fie conform legilor in vigoare.

Intre aramal.ro si persoanele juridice numite parteneri/vanzatori pe site-ul aramal.ro se vor incheia contracte de colaborare supuse unor anumitor conditii si taxe.

8. Garanția legala de conformitate a produselor
Toate produsele comercializate pe site-ul aramal.ro sunt noi, în ambalaje originale, provin direct de la producătorii sau distribuitorii acestora și sunt conforme cu specificațiile prezentate.
În situația în care există neconformități față de specificațiile prezentate, remedierea acestora se va realiza în maxim 15 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul a adus la cunoștință Societății lipsa de conformitate a produsului.

Pentru produsele cosmetice comercializate nu se eliberează certificate de garanție, acestea având calitatea de produse consumabile.Pentru produsele comercializate de parteneri acestia vor oferi certificate de garantie conform legii in functie de specificul fiecarui produs.

9. Declinarea responsabilității

Societatea nu va fi responsabilă în nici un fel pentru prejudiciile directe, indirecte, accidentale sau nu, rezultate din folosirea Site-ului, a informațiilor conținute pe Site sau de incapacitatea de folosire a acestora și nici pentru erorile sau omisiunile în conținut, care ar putea duce la orice fel de pierderi.
Societatea nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conținut al Site-ului este completă sau fără erori și nu este responsabilă pentru eventualele erori apărute în descrierile produselor prezentate pe Site. Descrierile produselor sunt informative, Societatea având dreptul de a le modifica în orice moment, fără vreo notificare prealabilă.
Imaginile produselor prezentate pe Site sunt cu titlu de prezentare, motiv pentru care pot exista mici diferențe față de produsele livrate, determinate de exemplu de modificările aduse de producători, ambalajelor sau caracteristicilor produselor.
Societatea nu este responsabilă pentru eventualele pagube apărute în urma folosirii produselor achiziționate sau în situația în care aceste produse nu corespund scopului pentru care au fost cumpărate.
Site-ul este găzduit de serverele unei terțe firme, motiv pentru care Societatea nu este responsabilă pentru eventualele prejudicii cauzate de nefuncționarea temporară sau funcționarea defectuoasă a Site-ului, pentru defecțiunile care periclitează securitatea serverului care găzduiește site-ul, pentru pierderile și/sau furturile de informații cauzate de defecțiuni sau erori ale softului cu care este realizat și găzduit site-ul www.aramal.ro.
Societatea nu este răspunzătoare pentru comentariile postate de către clienții sau utilizatorii Site-ului pe paginile produselor sau pe pagina de Facebook a Societății și nici de modul în care clienții înregistrați își folosesc contul de client aramal.ro sau de pierderea parolei de acces în cont.
De asemenea, Societatea nu poate fi ținută responsabilă de conținutul și de calitatea site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul www.aramal.ro, indiferent de natura acestor legături, pentru acestea răspunderea aparținând exclusiv proprietarilor site-urilor respective.

10. Promoții și concursuri

Condițiile de desfășurare a promoțiilor și concursurilor organizate pe Site sunt stabilite de către Societate și vor fi aduse la cunoștința eventualilor participanți prin intermediul site-ului aramal.ro sau paginii de facebook Aramal.
Pot beneficia de promoții numai acele comenzi care respectă cu exactitate regulile stabilite și postate pe site de către Societate și sunt înregistrate în intervalul de timp în care promoția este validă, ținând cont de limita stocului disponibil.
Promoțiile și concursurile se desfășoară pe perioade determinate și expiră automat la data stabilită de către Societate. Ele pot fi întrerupte sau anulate în orice moment de către Societate, fără vreo notificare prealabilă.

11. Soluționarea disputelor

Orice problemă legată de produsele sau serviciile prestate de Societate, ce nu a fost tratată de prevederile acestor ”Termeni și Condiții” și/sau nu a putut fi soluționată telefonic, cu ajutorul persoanei care s-a ocupat de preluarea comenzii dumneavoastră, va fi notificată Societății la adresa de e-mail: info@aramal.ro, urmând a fi soluționată pe cale amiabilă, prin conciliere, în termen de 30 de zile de la primirea notificării.
În situația în care după expirarea termenului de 30 de zile, soluționarea conflictului nu a fost posibilă pe cale amiabilă, acesta va fi de competența instanțelor de judecată române sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele părți, în conformitate cu legislația română în vigoare.

12. Frauda

Orice încercare de a accesa datele personale ale unui utilizator al site-ului, de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează Site-ul este considerată o tentativă de fraudare a sistemelor Societății și va determina blocarea imediată a accesului persoanelor care au încercat acest lucru, putând forma obiectul unei plângeri penale împotriva acelora care au încercat acest lucru.

13. Forța majoră

Nici Societatea și nici clienții săi nu vor fi responsabili pentru neexecutarea totală sau parțială, sau executarea necorespunzătoare a obligațiilor lor contractuale, dacă acestea au fost cauzate de forța majoră, respectiv de un eveniment imprevizibil, în afara controlului părților ce nu a putut fi evitat.

14. Dispoziții finale

Dacă oricare dintre clauzele prevăzute mai sus este găsită nulă sau nevalidă, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
Toate produsele și serviciile sunt oferite de Societate sau de partenerii Rgm Pickme Market SRL(persoane fizice/persoane juridice) cu condiția respectării prevederilor ”Termenilor și Condițiilor” de mai sus.
Prin lansarea unei comenzi pe Site, clientul acceptă în totalitate și complet ”Termenii și Condițiile” de mai sus, care au valoarea unui contract valabil încheiat.
Fiind de acord cu ”Termenii și Condițiile” de utilizare a magazinului online aramal.ro, clientul își asumă în totalitate consecințele care decurg din folosirea în aceste condiții a site-ului.